Praktijkondersteuner (POH) in opleiding

Onze praktijk biedt ook stageplekken voor praktijkondersteuners (POH) in opleiding. De praktijkondersteuner is er speciaal voor de chronische zorg. In een aantal gevallen kan de huisarts u doorverwijzen naar het spreekuur van de praktijkondersteuner. De praktijkondersteuner in opleiding werkt onder begeleiding van onze eigen praktijkondersteuner. 

Werkzaamheden van de stagiaire worden op gepaste wijze te allen tijde geobserveerd en gecontroleerd.

 

Momenteel is Anke Raaijmakers als praktijkondersteuner in opleiding werkzaam binnen onze praktijk.

Mijn naam is  Anke Raaijmakers, ik ben 40 jaar oud en woonachtig in Budel. Hier woon ik met mijn man, 2 zonen en een dochter.

 

Met ingang van september 2019 start ik met de opleiding praktijkondersteuner somatiek aan de Hogeschool Fontys te Eindhoven. Voor de periode van 1 jaar zal ik als stagiare op dinsdag aanwezig zijn bij huisarts praktijk Meuffels. Na 19 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt in het Maxima Medisch Centrum wil ik me dit jaar ontwikkelen tot praktijkondersteuner somatiek. Mijn werkervaring wil ik toevoegen aan mijn opleiding en aan het leren in de praktijk om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

 

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop op een goed contact met u. Als u vragen heeft voor mij, stel ze gerust!
 

© 2015-2019 Ron Buskens