top of page

De praktijk valt in de prijzen bij de architectuurprijs Weert

Op 24 juni werden de prijzen uitgereikt voor de architectuurprijs Weert en Nederweert door de Stichting Architectuurlijk Weert. Het ontwerp van onze praktijk, getekend door Niki Clerx, ging er met de publieksprijs vandoor en kreeg een eervolle vermelding van de vakjury.

Uit het juryrapport:

"Binnen de contouren en het keurslijf van het gebouw van begin jaren tachtig is een nieuwe wereld gecreëerd. De plattegrond is verrassend, origineel en goed doordacht en er zitten leuke details in, zoals het doorgeefluikje in het toilet. Het interieur is vriendelijk, menselijk en functioneel en het is goed en netjes gemaakt. Het is ongelooflijk hoeveel er hier op relatief weinig vierkante meters is gerealiseerd. Een eervolle vermelding voor het ontwerp van Niki Clerx dat door Mark Stribos interieurs werd gerealiseerd."

Zie ook het bericht in dagblad De Limburger.

Meer informatie en foto's van onze praktijk vindt u op hier.

bottom of page