top of page

Nieuwe praktijk ondersteuner voor psychische klachten

Per 1 juli 2020 is Jeannine Savelkouls - van Lierop in onze praktijk werkzaam als nieuwe vaste praktijkondersteuner voor psychische klachten. In dit bericht stelt ze zich kort voor.

Ik ben Jeannine Savelkouls - van Lierop. Ik ben 38 jaar en woon met mijn man en hond in Valkenswaard. Daarvoor heb ik 12 jaar in Weert gewoond, dus het zou kunnen dat u mij kent. Na zo'n 15 jaar in de woonbegeleiding gewerkt te hebben, is het tijd geworden voor iets anders. Ik werk al sinds 2015 deeltijd als praktijkondersteuner ggz en vanaf 1 juli zal ik in deze functie ook het team van Dr. Meuffels komen versterken.

In mijn vrije tijd heb ik graag contact met naasten en bekenden en ik zit graag ergens even lekker op een terrasje. Maar een goed boek of leuke serie vind ik ook echt ontspannen. Wie weet tot snel.bottom of page