Activeer uw patiëntportaal​

Het patiëntenportaal applicatie is een moderne toevoeging die wij u als praktijk bieden. De applicatie is beschikbaar in elke webbrowser, of u nu een PC, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

 

Door in te loggen op de applicatie kunt u als patiënt meteen diverse zaken regelen met uw huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u online een afspraak in plannen op de speciaal daarvoor ingerichte tijdsloten, herhaalmedicatie bestellen, bloed- en röntgenuitslagen inzien, inclusief het bijbehorende doktersadvies en zelf een email-consult versturen aan uw huisarts. Hiermee voldoen we als praktijk ook aan de landelijke eis voor elektronische inzage in uw eigen patiëntendossier.

 

De medische informatie is veilig, doordat de patiëntenportaal applicatie ontwikkeld is naar de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Het is niet mogelijk om op uw eigen account, herhaalrecepten of een medische vraag te stellen voor een ander, bijvoorbeeld uw kind of ouder.​​
 

Voordat u het patiëntportaal kunt gebruiken dient u zich eenmalig bij de assistente te registeren. Dit kan telefonisch bij de assistente of via onderstaand formulier. De assistente stuurt u een uitnodiging per mail om zelf een wachtwoord te kiezen. Omdat wij met zekerheid vast willen stellen dat niemand anders inlogt in uw dossier, sturen wij u na de login een sms-code ter verificatie.

Let op: Voordat u van ons een uitnodiging per mail ontvangt worden uw gegevens eerst door onze assistente geverifieerd. Dit gebeurt alleen op werkdagen.