top of page

De praktijk

Eind 2014 is de praktijk uitgebreid, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd naar een ontwerp van interieurarchitect Niki Clerx. Niki, die oorspronkelijk uit Weert afkomstig is en haar opleiding heeft genoten aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam heeft een modern en eigentijds ontwerp voor onze praktijk neergezet. De verbouwing is uitgevoerd door Systeembouw 2000 en het maatinterieur is gemaakt door Mark Stribos Interieurs, beiden lokale Weerter bedrijven.

In Juni 2018 viel het ontwerp van de praktijk in de prijzen voor de architectuurprijs Weert en Nederweert georganiseerd door de Stichting Architectuurlijk Weert. Het ontwerp ging er met de publieksprijs vandoor en kreeg een eervolle vermelding van de vakjury.

Uit het juryrapport: 

 

"Binnen de contouren en het keurslijf van het gebouw van begin jaren tachtig is een nieuwe wereld gecreëerd. De plattegrond is verrassend, origineel en goed doordacht en er zitten leuke details in, zoals het doorgeefluikje in het toilet. Het interieur is vriendelijk, menselijk en functioneel en het is goed en netjes gemaakt. Het is ongelooflijk hoeveel er hier op relatief weinig vierkante meters is gerealiseerd. Een eervolle vermelding voor het ontwerp van Niki Clerx dat door Mark Stribos interieurs werd gerealiseerd."

Neem een kijkje in onze praktijk. De foto's zijn gemaakt door Miriam Zegveld.

niki6
Balie
Balie
Balie
Wachtkamer
Wachtkamer
Wachtkamer
Wachtkamer
Wachtkamer
Wachtkamer
Spreekkamer
Spreekkamer
Spreekkamer
Spreekkamer
Behandelkamer
Stethoscoop
Verbandtrommel

In November 2018 besteedde het ledenblad van de Landelijke Huisarts Vereniging (LHV) aan de geslaagde verbouwing.

verbouwing praktijk 2.png
bottom of page