top of page

Waarnemend huisarts

foto lionarons Marnik 2.jpg

Ik ben Marnik Visser. Op 1 maart 2020 ben ik afgestuurd als huisarts na een leuk en leerzaam 3e, laatste opleidingsjaar bij huisartsenpraktijk Meuffels.

In 2016 ben ik afgestudeerd als arts in Maastricht en ben toen 1 jaar gaan werken in Roermond op de Spoedeisende hulp. Mijn eerste jaar van de huisartsopleiding heb ik in Margraten, Zuid-Limburg, door gebracht en mijn tweede jaar waren andere stages dan huisartsstages, namelijk: Ouderenzorg Verpleeghuis te Maastricht en GGZ-stage in Heerlen. Het derde en laatste jaar was dus bij huisartsenpraktijk Meuffels zoals hierboven vermeld.

Ik ben blij dat ik na mijn opleiding de kans krijg om op de dinsdag in deze huisartsenpraktijk te werken en ik hoop dat ik dit jaar veel patiënten kan helpen en me nog verder kan ontwikkelen als huisarts. Verder ga ik er alles aan doen om er voor de patiënten te zijn en iedereen zo goed als mogelijk te kunnen helpen.

Marlou Hoff.png

Mijn naam is Marlou Hoff en ik heb met veel plezier het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts in deze praktijk gevolgd in 2023. De komende tijd zal ik nog een aantal dagen komen waarnemen in de praktijk. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant maar ik versta dialect.

Voorafgaand aan mijn huisartsopleiding heb ik veel op de spoedeisende hulp gewerkt, voornamelijk in het buitenland (Bonaire, Engeland en Madagaskar). Hierdoor spreek ik naast Nederlands, Duits en Engels ook Spaans en Papiaments.

bottom of page