top of page

Waarneming

Waarneming s'avonds, in het weekend en tijdens feestdagen.

Voor spoedgevallen buiten kantoortijd, in het weekend of tijdens feestdagen kunt u, na telefonisch overleg, terecht bij de Spoedpost Weert.

Vogelsbleek 5, 6001BE Weert

0495-677677

Wanneer u medische zorg nodig heeft van de Spoedpost Weert, neemt u eerst contact op via de telefoon. U krijgt dan een triage-assistente te spreken. Zij vraagt naar uw persoonsgegevens en medische klachten. De triage-assistente is speciaal opgeleid en maakt onder toezicht van de huisarts, de afweging welke hulp het beste geboden kan worden. Die hulp kan bestaan uit een telefonisch consult, een consult op de Spoedpost of een visite bij u thuis. Indien de huisarts aanleiding ziet voor verder onderzoek of verdere beoordeling of behandeling van een specialist, zal deze u doorverwijzen. Neem bij een bezoek aan de Spoedpost Weert altijd uw geldig legitimatiebewijs mee. De dienstapotheek bevindt in de centrale hal van het ziekenhuis. Mocht u een recept meekrijgen na uw bezoek aan de Spoedpost Weert, dan kunt u uw medicatie hier direct ophalen.

De ingang van de Spoedpost Weert bevindt zich aan de voorzijde van het ziekenhuis, rechts naast de hoofdingang. De openingstijden van de Huisartsenpost zijn op weekdagen van 17.00 – 08.00 uur ’s ochtends en in de weekenden en op feestdagen de hele dag. De spoedeisende hulp is altijd open.

Waarneming tijdens vakanties of bij afwezigheid van uw huisarts.

Tijdens vakantie, nascholing of ziekte van uw huisarts wordt er waargenomen door de collega's van de huisartsengroep Weert. De exacte informatie vindt u dan via de mededelingen op deze site, de telefoon of op het informatiebord bij de praktijk.

Spoedpost Weert
bottom of page